SPONSOR WK IJSSPEEDWAY TE HEERENVEEN

IJsspeedway tickets weggeven

Wederom sponsor WK IJsspeedway te Heerenveen! Wij als Fa. van der Vegt mogen dit jaar weer Valtra trekkers leveren voor het onderhouden van de baan! Hoe leuk! Een prachtig evenement om live bij te zijn. Ijsspeedway tickets winnen, houd onze socials in de gaten! Lijkt je het ook een keer gaaf om dit van dichtbij … Lees verder »

AFGELEVERD: 3X GIANT

Giant G2500HD naar klant in buitenland

Een drietal krachtpatsers mogen afleveren, waarvan er 1 naar een vaste klant in het buitenland is gegaan! Er is een gebruikte G1200 beschikbaar gekomen, bouwjaar 2013 met 2510 draaiuren. Interesse? Kom langs of kijk naar de andere occasions voor zowel nieuw als gebruikt! favandervegt.nl/occasions/ Tobroco Giant Tobroco Giant #tobrocogiant #giantdealer #favandervegt #scherpenzeelfrl    

YOUNGTIMER VALMET 6300 AFGELEVERD

Valmet 6300

Unieke youngtimer afgeleverd Deze prachtige Valmet 6300 hebben we mogen afleveren aan een Valtra rijder. Met slechts 7600 draaiuren, is deze youngtimer nog in perfecte staat! Fa. van der Vegt wenst de nieuwe eigenaar veel werkplezier met deze prachtmachine! Ook op zoek naar iets unieks? Neem contact met ons op! #valtra #valtrapower #valtratractor #valmet #valmetpower … Lees verder »

Afgeleverd: Valtra T175 Direct

Valtra T175 Direct

Deze prachtige Valtra T175 Direct is afgelopen week afgeleverd! Fa. van der Vegt wenst de nieuwe eigenaar veel werkplezier met deze rode beauty! Bent u ook op zoek naar een gebruikte of nieuwe trekker? Neem contact met ons op, of bekijk onze occasions via onderstaande link!   Bekijk onze occasions!   #valtra #valtrapower #valtratractor #valtrat175 … Lees verder »

Afgeleverd: Roelama RT 105 mesttank

Afgeleverd: Roelama RT 105 mesttank

In de aanloop naar het nieuwe mestseizoen heeft Mts. Meuleman te Langelille deze nieuwe Roelama mesttank aangeschaft! Fa. van der Vegt wenst ze veel rijplezier met deze mooie aankoop! ______________________________ Roelama voorraad Let op! We hebben nog een nieuwe Roelama RT 130 op voorraad! Bel of kom langs bij interesse! #roelama #mesttank #mestseizoen #mestseizoen24  

Afgeleverd: DUPORT mesttank PWT 10.3

DUPORT mesttank PWT 10.3

+ NIEUWE MESTTANK PER DIRECT BESCHIKBAAAR! Voordat het mestseizoen van start kan gaan, zijn deze mannen er klaar voor! Een mooie combinatie, deze Duport mesttank achter de Valtra G125 van Mts. van Dijk! Heel veel plezier met deze mooie aankoop! Bent u ook nog op zoek naar een nieuwe mesttank? Per direct beschikbaar; Roelama RT130 … Lees verder »

CUSTOM MADE PLANTENKARREN🌹

Plantenkarren Bernhard

Voor Kwekerij Bernhard te Luttelgeest mogen we de bestaande plantenkarren aanpassen en nieuwe leveren. Een leuk project waar het resultaat er mag wezen! De nieuwe (aangepaste) karren worden omgewisseld voor de oude, en zo gaat de productie continu door. #kwekerijbernhard #roses #orchids #patio #constructie #favandervegt #metaal  

Een kijkje in de Giant-keuken

Tobroco fabriek Oisterwijk

Tobroco Giant ontwikkelt en produceert in eigen beheer vanuit moderne fabrieken in Nederland en Hongarije de machines en werktuigen. Bij deze een kleine impressie van de Tobroco Giant fabriek in Oisterwijk waar we een dealerdag hebben bezocht! Gaaf om te zien hoe deze topproducten zorgvuldig worden opgebouwd. ____________________________________ Op zoek naar een minishovel? Bij ons … Lees verder »

NEXT LEVEL

Giant G2300HD X-TRA met AP Leveller

Bestraten met Giant knikshovel en AP Leveller Deze topcombinatie, een Giant G2300HD X-TRA met een AP Machine Leveller, is afgeleverd aan Heerink Grondwerken & Bestrating te Marknesse! De veelzijdige knikshovel hebben ze al in gebruik genomen, maar het was nog even wachten op deze prachtmachine. Hun eigen leveller zodat ze nu zelf de zandbaan vlak … Lees verder »

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Monteur in cursus

Specialisatie Dat vinden wij belangrijk in de mechanisatie! En als gespecialiseerd monteur van Valtra zul je ook op de hoogte moeten blijven van de nieuwste ontwikkelingen zoals in de nieuwe Q-serie! Leuk om te zien dat de jongens met plezier heengaan en de opgedane kennis kunnen toepassen in de praktijk. Doe jij het? Ben je … Lees verder »