Deze maaier kan pas meters pakken!

Deze maaier kan pas meters pakken! Mts. van der Bijl nam onlangs een nieuwe Kuhn GMD 4411 in ontvangst en heeft de eerste hectares gemaaid. Deze maaier heeft een werkbreedte van 4.40 meter en is voorzien van een zwadscheider.   Succes ermee!

Schuitemaker Rapide 660V Afgeleverd

Mts. Pelleboer nam onlangs een nieuwe Schuitemaker Rapide 660V in gebruik. Deze wagen is uitstekend bedoel voor gebruik voor 4 doeleinden, als: opraapwagen, voeren van vers gras, silagewagen en voerdoseerwagen. Deze wagen is voorzien van laadautomaat, 710/45R26.5 wielen, 3 doseerwalsen en een afvoerband die vast aan de klep gemonteerd is.  Verder heeft hij maximaal 43 snijmessen … Lees verder »

UITNODIGING | Kom je ook naar de Finnish?

Op donderdag 6 Juni vind de Valtra SMARTTOUR plaats op het TT circuit te Assen. Een unieke kans om beter kennis te maken met de ‘FINNISH’. Aanwezig zijn o.a. “Machine of the year” de Valtra A Hitech 4 en ervaar daarnaast zelf het gemak van de SmartTouch terminal. Kom langs in Assen en bespreek de … Lees verder »

Giant V452T HD afgeleverd

Onlangs hebben we een nieuwe Giant V452THD afgeleverd in Scheerwolde. Deze shovel is uitgevoerd met euro aansluiting en brede banden.   Veel succes ermee!

Herder Musketier voor Gemeente Heerenveen

We hadden een mooie aflevering afgelopen week. De Gemeente Heerenveen nam een nieuwe Herder Musketier in gebruik. Deze klepelarm is aangebouwd aan een Valtra N124. De Herder is speciaal ontworpen voor het wegbermonderhoud.   Hij heeft een werkbreedte van 5,40 meter  en met gebruik van de extra schuifgiek 6,20 meter. Verder is hij uitgevoerd met … Lees verder »

Kuhn GA7501+

Mts. Groenestege te Kuinre heeft onlangs een nieuwe Kuhn GA7501+ in gebruik genomen. Deze hark heeft een werkbreedte van maximaal 7.5 meter en heeft standaard hydraulische werkbreedte verstelling. Succes ermee!

Nieuwe Kuhn Schudder voor Mts. Baas

Mts. Baas Nijeholtwolde schudt het gras voortaan met een Kuhn GF 8712. Deze Kuhn schudder is de nieuwste uit de serie en heeft een werkbreedte van 8.70 meter. Deze serie schudders is standaard voorzien van de Kuhn Digidrive, en hydraulische schuinstelling. Veel werkplezier met deze schudder!

Kuhn GA8121 voor Van Valkangoed – Spanga

Adri van Valkengoed heeft onlangs een nieuwe Kuhn GA8121 in gebruik genomen. Deze hark heeft een werkbreedte van 7.40 tot 8 meter en is voorzien van de bekende Kuhn MASTERDRIVE. Bedankt voor de gunning en veel succes ermee!

Krone KWT 1300 voor Vd Bijl – Bantega

Mts. van der Bijl te Bantega heeft onlangs een nieuwe Krone KWT1300 in gebruik genomen. Deze schudder heeft een eigen transport onderstel en klapt zeer eenvouding in en uit. Daarnaast heeft hij een volgorde ventiel waardoor het eenvoudig omschakelen is tussen werk-stand en kopakker-stand. Succes ermee!

Voorlader + balenklem afgeleverd

T. Lubrecht te Spanga heeft onlangs een voorlader + balenklem in gebruik genomen. De jong gebruikte voorlader is door ons compleet gereviseerd en daarna gemonteerd op de trekker. Daarnaast is hij voorzien van een Zocon balenklem. Ook interesse in deze klem? Momenteel is deze uit voorraad leverbaar! Succes ermee!