Vacature: Magazijnbeheerder

Wij zoeken talent! Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een magazijnbeheerder. Is dit iets voor jou? Neem dan contact met ons op.

Winterbeurt 2020-2021

Daar is hij weer! De winteractie 2020-2021 voor onderhoudsbeurten🚜🔧. Meld vanaf nu uw machine aan en ontvang extra korting + een gratis werklamp🔦🎁!

Giant G1500 afgeleverd

Aan Dhr. Wals te Ens hebben onlangs deze nieuwe Giant G1500 afgeleverd met palletvork en puinbak met bovenklem. Deze zal dienst doen voor allerhande klussen op en rond het bedrijf. Bedankt voor de gunning en succes ermee! Ook interesse in een mini-shovel? Vraag naar de actuele voorraad!

Valtra T193 afgeleverd

Vorige week hebben we aan Mts. van den Hengel een jong gebruikte Valtra T193H afgeleverd. Zo kom je ze niet vaak meer tegen!! Zeer netjes, weinig uren en compleet met fronthef + pto, brede banden en airco. Bedankt voor de gunning en succes ermee!

APV Zaaimachine

Vorige week hebben we deze APV zaaimachine afgeleverd. Deze is opgebouwd op een rotorkopeg om de maisstoppel onder te werken en in te zaaien met bijv. een groenbemester of gras.   Ook interesse in zelf door- of inzaaien? Neem dan contact op!

Flingk strooier afgeleverd

Onlangs hebben we een nieuwe Flingk ZX Strooier afgeleverd. Deze is geschikt voor gemalen stro, zaagsel en gescheiden mest. Hiermee is het instrooien een kleine moeite. Ook interesse in een strooier? Flingk Machinebouw heeft een ruim assortiment verdeel- en breedstrooiers. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Giant G2500HD Afgeleverd

Nieuwe Giant G2500HD afgeleverd in Spanga. Deze shovel zal zijn werk gaan doen op de melkveehouderij! De Giant shovels zijn zeer stabiel en hebben een hoge hefcapaciteit. Deze G2500HD heeft een 4 cilinder motor en weegt 2500 kg. Succes ermee! Ook nieuwsgierig geworden in een Giant? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Doosan heftruck voor Thomas en Hoogkamp hoveniers

Recent hebben we deze nieuwe Doosan D30G Plus heftruck afgeleverd aan Thomas en Hoogkamp hoveniers. Deze 3 tons heftruk heeft een hefhoogte van plm. 5.5 meter en is voorzien van extra led verlichting, side-shift en extra hydraulische functie voorop. Succes ermee! Bent u ook geïnteresseerd in een heftruck? Wij zijn officieel Doosan heftruck dealer en … Lees verder »

Valtra presenteert nieuwe G5 serie

Vandaag is aan het grote publiek voorgesteld; de vernieuwde G5 serie van Valtra. Deze trekker beschikt over een 4 cilinder motor, en valt in de PK klasse tussen de 100 en 140 PK. Alle uitvoering zijn voorzien van een 6 traps powershift met een 24/24 tranmissie (+ kruip). Wat nieuw is in dit segment is … Lees verder »

Doosan heftruck afleverd

Recent hebben we deze nieuwe Doosan D30G Plus heftruck afgeleverd aan Elshof te Oldetrijne. Deze 3 tons heftruk heeft een hefhoogte van plm. 5.5 meter en is voorzien van side-shift en extra hydraulische functie voorop. Succes ermee! Bent u ook geïnteresseerd in een heftruck? Wij zijn officieel Doosan heftruck dealer en kunnen meerdere types uit … Lees verder »