Loonwerk

Valtra

Valtra is marktleider in het fabriceren van tractoren in Scandinavie, de 2e grootste fabrikant in Zuid-Amerika en de 5e grootste in Europa met afzet naar meer dan 70 landen. Valtra tractoren worden op maat gemaakt naar individuele behoeften van de klant, wat werk, grondstoffen en milieu bespaart.

www.valtra.nl


Kuhn

Sinds 1828 staan innovatie en kwaliteit aan de basis van de machines van Kuhn. Met een jaarlijkse productie van 65 000 machines is Kuhn een van de grootste fabrikanten ter wereld. Het brede leveringsprogramma bestaat onder andere uit machines voor de: voederwinning, grondbewerking, ploegen, zaaien, landschap onderhoud, versnipperaars, mest verspreiden, wikkelaars en persen.

www.kuhn.nl


Krone

Het programma van Krone omvat Schijvenmaaiers, Cirkelschudders, Cirkelharken, Opraap- en opraapdoseerwagens en Grootpak- en Rondebalen persen. Daarnaast produceert Krone twee zelfrijders, de Big M en de Big X. De Big M is een zelfrijdende maaier die, met een maaibreedte tot 13.20m, borg staat voor een zeer hoge capaciteit. Krone bied op het gebied van voederwinning altijd een oplossing.

www.krone.nl


Vicon

Vicon treedt op als aanbieder van op de praktijk toegespitste producten en diensten op het gebied van ruwvoederwinning en kunstmeststrooiers. Meteen vanaf het wereldwijde succes van de eerste innovaties zoals de acrobaat en pendelstrooier is het herkenbare logo van Vicon synoniem geworden voor een kwaliteitsmerk met een uitgebreid pakket hoogwaardige capaciteitsmachines.

www.vicon.nl


Roelama

Roelama is een Nederlands fabrikant van mengmesttanken en bemesters. Ook is Roelama producent van het Systeem Baars® sleepslang bemestingsysteem. Daarnaast worden landbouwkippers en combidumpers gefabriceerd.

www.roelama.nl


Pottinger

Het familiebedrijf Pöttinger is innovatief, toegewijd en authentiek. Al meer dan 135 jaar. Pöttinger maakt het werk voor haar klanten makkelijker en draagt bij aan het optimaliseren van het bedrijfsproces. Hiervoor levert Pöttinger kwaliteitsmachines zoals onder andere opraapwagens.

www.pottinger.at


SR Schuitemaker

Schuitemaker heeft door jarenlange ervaring, gecombineerd met een ijzersterk imago inmiddels een vooraanstaande positie op zowel de agrarische markt als op de overheidsmarkt verworven. Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 95 jaar professionele producten op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten.

www.sr-schuitemaker.nl


Trioliet

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt, dankzij ruim 60 jaar ervaring.

www.trioliet.nl


Duport

Duport is een toonaangevend bedrijf op het gebied van mestverwerking. Met haar eigen Duport Zodenbemesters, Duport Liquiliser vloeibare bemesting en Duport mengmesttanken biedt Duport haar klanten een uniek assortiment van topkwaliteit mestverwerkingsmachines.

www.duport.nl


Ahlmann

Het Ahlmann-programma is in de loop der jaren uitgebreid en beslaat nu naast de bekende zwenkladers ook telezwenkladers, knikladers, frontladers en telefrontladers, en een ruime, veelzijdige sortering uitrustingsstukken. Een van de onderscheidende producten uit die sortering is de 3-in-1-leveller.

www.ahlmann.nl


VGM

Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens, zowel voor landbouw, grondverzet als wegenbouw.
Deze hollandse fabrikant heeft een breed productgamma van zandkippers tot landbouwkipwagens.

www.vanginkelmachines.nl


Trimble

Al sinds jaren is Trimble Autopilot het meest nauwkeurige stuursysteem op de markt. De GPS systemen van Trimble zijn doorontwikkeld zodat zij aan de eisen voldoen die de landbouw vandaag de dag stelt. Daarbij moet u denken aan precisie, gebruiksgemak, veelzijdigheid en mogelijkheden tot uitbreiding.

www.trimble.nl