Merkenoverzicht

Onze merken

Hieronder een overzicht van merken die wij vertegenwoordigen.

Valtra

Valtra is marktleider in het fabriceren van tractoren in Scandinavie, de 2e grootste fabrikant in Zuid-Amerika en de 5e grootste in Europa met afzet naar meer dan 70 landen. Valtra tractoren worden op maat gemaakt naar individuele behoeften van de klant, wat werk, grondstoffen en milieu bespaart.

www.valtra.nl

Kuhn

Sinds 1828 staan innovatie en kwaliteit aan de basis van de machines van Kuhn. Met een jaarlijkse productie van 65 000 machines is Kuhn een van de grootste fabrikanten ter wereld. Het brede leveringsprogramma bestaat onder andere uit machines voor de: voederwinning, grondbewerking, ploegen, zaaien, landschap onderhoud, versnipperaars, mest verspreiden, wikkelaars en persen.

www.kuhn.nl

Rauch

Rauch is specialist op het gebied van doseren en verdelen van verschillende soorten granulaat zoals, kunstmest, zand, zout en zaad. Als toonaangevende strooiers voor de gladheidsbestrijding en voor het strooien van kunstmest is nauwkeurigheid een zeer belangrijk punt.

www.rauch.nl

Krone

Het programma van Krone omvat Schijvenmaaiers, Cirkelschudders, Cirkelharken, Opraap- en opraapdoseerwagens en Grootpak- en Rondebalen persen. Daarnaast produceert Krone twee zelfrijders, de Big M en de Big X. De Big M is een zelfrijdende maaier die, met een maaibreedte tot 13.20m, borg staat voor een zeer hoge capaciteit. Krone bied op het gebied van voederwinning altijd een oplossing.

www.krone.nl

Roelama

Roelama is een Nederlands fabrikant van mengmesttanken en bemesters. Ook is Roelama producent van het Systeem Baars® sleepslang bemestingsysteem. Daarnaast worden landbouwkippers en combidumpers gefabriceerd.

www.roelama.nl

Pottinger

Het familiebedrijf Pöttinger is innovatief, toegewijd en authentiek. Al meer dan 135 jaar. Pöttinger maakt het werk voor haar klanten makkelijker en draagt bij aan het optimaliseren van het bedrijfsproces. Hiervoor levert Pöttinger kwaliteitsmachines zoals onder andere opraapwagens.

www.pottinger.at

SR Schuitemaker

Schuitemaker heeft door jarenlange ervaring, gecombineerd met een ijzersterk imago inmiddels een vooraanstaande positie op zowel de agrarische markt als op de overheidsmarkt verworven. Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 95 jaar professionele producten op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten.

www.sr-schuitemaker.nl

Trioliet

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt, dankzij ruim 60 jaar ervaring.

www.trioliet.nl


Duport

Duport is een toonaangevend bedrijf op het gebied van mestverwerking. Met haar eigen Duport Zodenbemesters, Duport Liquiliser vloeibare bemesting en Duport mengmesttanken biedt Duport haar klanten een uniek assortiment van topkwaliteit mestverwerkingsmachines.

www.duport.nl

Giant

Giant knikladers is een merk van Tobroco machines uit Oisterwijk. Deze Nederlandse fabrikant is al jaren gespecialiseerd in het fabriceren van oerdegelijke knikladers. De GIANT dankt zijn naam aan (GI) gigantische (Ant) mier wat refereert naar zijn sterke eigenschappen.

www.tobroco.com

Flingk

Flingk Machinebouw is een fabrikant die zich gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van machines gericht op de agrarische sector en de grondverzet industrie. Het product portfolio bestaat onder andere uit: Instooitechniek, Stroverdeeltechniek, Kuiltechniek, Tuinbouwtechniek, Graslandverzorging, Grondverzettechniek en diversen aanbouwdelen.

www.flingk.nl

VGM

Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens, zowel voor landbouw, grondverzet als wegenbouw.
Deze hollandse fabrikant heeft een breed productgamma van zandkippers tot landbouwkipwagens.

www.vanginkelmachines.nl

Ahlmann

Het Ahlmann-programma is in de loop der jaren uitgebreid en beslaat nu naast de bekende zwenkladers ook telezwenkladers, knikladers, frontladers en telefrontladers, en een ruime, veelzijdige sortering uitrustingsstukken. Een van de onderscheidende producten uit die sortering is de 3-in-1-leveller.

www.ahlmann.nl

Takeuchi

Takeuchi heeft een rijke historie. Het Japanse bedrijf werd in 1963 opgericht. In 1970 ontwikkelde Takeuchi als eerste een 360 graden draaibare minigraver. Tegenwoordig produceert Takeuchi meer dan 1200 machines per maand. Deze machines worden wereldwijd afgezet. Hiermee is Takeuchi één van de grootste fabrikanten van minigravers in de wereld.

www.takeuchi.nl

Trimble

Al sinds jaren is Trimble Autopilot het meest nauwkeurige stuursysteem op de markt. De GPS systemen van Trimble zijn doorontwikkeld zodat zij aan de eisen voldoen die de landbouw vandaag de dag stelt. Daarbij moet u denken aan precisie, gebruiksgemak, veelzijdigheid en mogelijkheden tot uitbreiding.

www.trimble.nl

Antonio Carraro

Het Italiaanse Antonio Carraro is marktleider op het gebied van multifunctionele tractoren voor groenonderhoud, werken in de kassen, tuinbouw, fruitteelt en het onderhoud van terreinen en wegen. Eén van de doelstellingen van het bedrijf is, om de beste oplossing aan zijn klanten aan te bieden door het vervaardigen van speciale producten, zoals bijvoorbeeld omkeerbare tractoren met hydrostaat of knikgestuurde rupstractoren.

www.antoniocarraro.com

AP Machinebouw

AP Machinebouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines voor de agrarische sector en voor de weg- en waterbouw. Het assortiment is zeer divers; door jarenlange praktijkervaring en intensief contact met dealers en gebruikers wordt continue getracht de machines te verbeteren en op de wensen van de klant in te spelen.

www.apmachinebouw.com

Storti

Storti’s filosofie is om een consultant te worden voor melkveehouders over de hele wereld. Om dit doel te bereiken kunnen zij een groot assortiment van voermengwagens aanbieden. Getrokken en zelfrijdend, horizontaal en verticaal en continue op zoek naar innovatie. Zoals bijvoorbeeld de Mini-Mixer, een innovatieve en gepatenteerde voermengwagen voor jonge kalveren. Daarnaast is er een complete serie van Telescoopladers voor de landbouw. Storti is een voorloper in de productie van voermengwagens met TMR techniek sinds 1956 toen de eigenaar en oprichter de heer Ottorino Storti oprichtte.

www.storti.nl