Campings & Hoveniers

Giant

Giant knikladers is een merk van Tobroco machines uit Oisterwijk. Deze Nederlandse fabrikant is al jaren gespecialiseerd in het fabriceren van oerdegelijke knikladers. De GIANT dankt zijn naam aan (GI) gigantische (Ant) mier wat refereert naar zijn sterke eigenschappen.

www.tobroco.com


Takeuchi

Takeuchi heeft een rijke historie. Het Japanse bedrijf werd in 1963 opgericht. In 1970 ontwikkelde Takeuchi als eerste een 360 graden draaibare minigraver. Tegenwoordig produceert Takeuchi meer dan 1200 machines per maand. Deze machines worden wereldwijd afgezet. Hiermee is Takeuchi één van de grootste fabrikanten van minigravers in de wereld.

www.takeuchi.nl


Antonio Carraro

Het Italiaanse Antonio Carraro is marktleider op het gebied van multifunctionele tractoren voor groenonderhoud, werken in de kassen, tuinbouw, fruitteelt en het onderhoud van terreinen en wegen. Eén van de doelstellingen van het bedrijf is, om de beste oplossing aan zijn klanten aan te bieden door het vervaardigen van speciale producten, zoals bijvoorbeeld omkeerbare tractoren met hydrostaat of knikgestuurde rupstractoren.

www.antoniocarraro.com


VGM

Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens, zowel voor landbouw, grondverzet als wegenbouw.
Deze hollandse fabrikant heeft een breed productgamma van zandkippers tot landbouwkipwagens.

www.vanginkelmachines.nl