Over ons

Fa. van der Vegt bestaat sinds 1950 en is gevestigd in Scherpenzeel (Fr). Begonnen als hoefsmid en wagenmakerij is het uitgegroeid tot een middelgroot landbouwmechanisatie- en konstruktiebedrijf met vakkundige en gemotiveerde medewerkers. In 1982 werd het dealerschap van Valtra tractoren verworven.
De verkoop en reparatie van tractoren en landbouwwerktuigen neemt in omvang nog steeds toe. Hierbij zijn onze dealerschappen fors uitgebreid. Kijk hiervoor bij: Onze merken.

Wij beschikken over een ruime, professioneel ingerichte werkplaats van ca. 1800m2, waar u perfect terecht kunt voor onderhoud, reparatie en keuring van uw machinepark. Daarnaast hebben wij een ruime showroom, waar wij onze occasions onder dak hebben staan.

Onze konstruktie-afdeling omvat de fabricage van diverse staalkonstrukties voor de woningbouw, schuren en stallenbouw. Verder heeft ons bedrijf zich toegelegd op het fabriceren van producten voor de weg- en waterbouw zoals; afsluiters, overstortbakken, terugslagkleppen, ankerstangen, klapankers, paalmutsen e.d.

Kortom Fa. van der Vegt heeft de nodige kennis, vakmanschap en ervaring in huis om u perfect van dienst te zijn.

Mogen wij u helpen?