E V E N V O O R S T E L L E N

“Hee hoi! Ik ben Marije, 32 jaar, en ik ben de vriendin van Matthijs. We hebben een dochter van 3,5 jaar en een zoontje van bijna 1 jaar oud. Per 1 januari ben ik werkzaam binnen het bedrijf waar ik me voornamelijk bezig houd met het digitaliseren van onze voorraden artikelen en onderdelen.

Op dit moment werk ik 20 uur per week en hopelijk kan ik dat uitbreiden naarmate de kinderen ouder worden. Balans vinden is wel een ding in een jong gezinsleven kan ik je vertellen. Wanneer doe je het goed voor je kinderen, vriend, het bedrijf en voor jezelf? Maar ik merk dat ik die balans steeds beter onder controle krijg. Bijvoorbeeld door nu minimaal 2x in de week te sporten op vaste momenten, waar ik me goed bij voel. Zowel mentaal als fysiek.

Wat heb ik voorheen gedaan? Ik ben 8 jaar actief geweest in de zuivel als fulltime Teamleider op een microbiologisch laboratorium in Kampen en later in Lelystad. In 2018, een halfjaar na de geboorte van onze dochter, ben ik thuis komen te zitten met een burn-out en depressie. Met onvoorwaardelijke steun van het thuisfront en hulp van buitenaf, ben ik er zo goed als bovenop gekomen. Deze nieuwe start voor mij op de zaak heeft me in ieder geval ook erg goed gedaan.

En nu? De winkel bij Fa. van der Vegt is inmiddels voorzien van barcodes inclusief locatie en voorraad. Dit geldt ook voor een deel van het magazijn, mede door Erwin die dit jaar is gestart als onze magazijnman. Er vindt op dit moment veel verandering plaats voor de werknemers. Verandering hoeft niet altijd positief te zijn, maar in dit geval weet ik zeker dat we er in de toekomst alleen maar profijt van zullen hebben. Naast de magazijnwerkzaamheden houd ik de social media en website up to date. Erg leuk om te doen!

Het is prachtig om te zien wat een werk er dagelijks wordt verzet bij Fa. van der Vegt. Trekkers rijden af en aan, de vrachtwagen met staal draait iedere dag de dam op. Wat een bedrijvigheid. Zo gaaf!

Ja, ik ben blijf dat ik deze stap heb genomen, ik voel me betrokken, en weet wat er reilt en zeilt. Ik hoop dat ook dat ik in de toekomst veel voor de zaak mag gaan betekenen, en natuurlijk Matthijs kan blijven ondersteunen.”

#evenvoorstellen
#valtra
#valtrapower