Valtra 6850 Bosbouwuitvoering

Onlangs hebben wij een complete gebruikte snippercombinatie mogen leveren:

Een Valtra 6850 complete bosbouw uitvoering met Twin-Trac met aangebouwde versnipperaar en Mowi kraan en aangekoppelde hoogkieper. Met deze uitvoering biedt de trekker de mogelijkheid te werken vanuit 1 werkgang.

Valtra onderscheidt zich door verschillende kenmerken: robuust, sterk en veelzijdig. Daarbij is Valtra het enige merk dat af-fabriek een bosbouwuitvoering kan leveren inclusief Twin-Trac.
Twin-Trac biedt de bestuurder de mogelijkheid om de trekker zowel in de voor- als achterruit rij inrichting eenvoudig te bedienen. Dit door enkel het stuur te verhogen, en de bestuurdersstoel los te maken en de stoel rond te draaien. Alle belangrijke bedieningselementen vindt u aan de achterkant van de ergonomische cabine; stuur, rijpedalen, bediening werktuigen. Als u achteruit werkt krijgt de trekker een zeer krappe draaicirkel krijgt. Hierdoor hoeft u niet te veel onnodige bewegingen te maken waardoor u tijd en energie bespaart.

Enkele voordelen van Twin-Trac: Uitstekende zicht en controle op het werktuig, verbeterde wendbaarheid, veel minder nek en rugbelasting, bespaart tijd en brandstof.

Wij wensen de klant veel succes in aankomende werkzaamheden.

Valtra 6850 (31)
Valtra 6850 (19)
Valtra 6850 (10)