Trioliet Herfstactie 2016

Trioliet heeft voor u een zeer interssante actie!

Bij aankoop van een getrokken voermengwagen ontvangt u een elektronische weeginrichting t.w.v. ca. € 3.000,- gratis.

Wees er snel bij!

Op de aanschaf van een voermengwagen is bovendien een financiering tegen 0% rente mogelijk (looptijd 1 jaar).

Actievoorwaarden:

* De actie is geldig op alle getrokken voermengwagens (typen Solomix, Gigant, Triomix en Vertifeed) besteld in de periode 21 september tot 21 december 2016.
* De elektronische weeginrichting bestaat uit drie weegstaven en een Triotronic 2810V weegindicator.
* De actie loopt van 21 september tot 21 december 2016.

Heeft u plannen om binnenkort te investeren in voertechniek? En bent u ook benieuwd naar de mengkwaliteit een Trioliet voermengwagens? Vraag dan nu een demo aan!

Wij kunnen natuurlijk van alles beweren, maar uiteindelijk is de gebruiker de beslisser. En hoe kunnen we je beter overtuigen dan het zelf te mogen ervaren…? Precies!

Test een van onze machines op uw eigen terrein in uw eigen tijd. Trioliet heeft een uitgebreid productenarsenaal dus er zit altijd iets bij dat past binnen de omstandigheden op uw bedrijf. Van kuilvoersnijder tot zelfrijdende voermengwagen. Ervaar het zelf. Zo komt u er zelf achter of Trioliet voldoet aan uw eisen? Past het binnen uw bedrijf en, minstens zo belangrijk, binnen uw budget?

Vraag nu een demo aan. Vraag uw vertegenwoordiger naar de actievoorwaarden. Daarnaast hebben wij altijd veel van Trioliet op voorraad liggen, zodat stilstand beperkt kan worden!

Trioliet Solomix 2
merk-trioliet