Solomix 1 1200 voor Verhoef te Spanga

Vandaag hebben we een nieuwe Trioliet voermengwagen mogen leveren aan Melkveehouderij Verhoef te Spanga.

De Solomix 1 ZK is een compacte voermengwagen met één verticale vijzel en aan weerszijden een hydraulische doseerschuif. De machine is standaard uitgevoerd met doseergoten waardoor het voer naast de wagen wordt afgelegd zonder dat er over het voer wordt gereden.

De geleverde wagen heeft een inhoud van 12m³ en is voorzien van een hooiring en weeginrichting.

We wensen Verhoef veel werkplezier met deze wagen

Trioliet is gespecialiseerd in voertechniek. Om maximaal rendement uit uw melkvee te halen wordt een homogeen rantsoen steeds belangrijker. Door een mengwagen kun je het voer optimaal gereed maken. De verschillende voercomponenten komen bij elkaar in de kuip en worden door de verticale vijzels in de kuip goed door elkaar gemengd. Zo creëer je een uitgebalanceerde maaltijd met alle benodigde voedingsstoffen. De getrokken mengwagens van Trioliet zijn bekend onder de naam: ‘Solomix’. Er zijn veel verschillende typen Solomix. Het grootste verschil zit ‘m in de manier van uitdoseren/verdelen. Dit kan middels een zijklep (ZK), een dwarsafvoerband (B) of een dwarsafvoerketting (K).

Zit u ook te denken aan een mengwagen of een kuilsnijder? Neem dan contact met ons op voor advies of vraag naar de huidige voorraad.