Even voorstellen..

Maak kennis met deze twee nieuwste toppers!

Ze zijn al even op de werkvloer te vinden, maar door velen nog niet gezien! Ze zijn actief in de constructiehal of op locatie hun eigen werk aan het plaatsen.

Ten eerste, Jeroen Verdouw, net de 40 aangetikt en woonachtig in het mooie Scherpenzeel! Hij woont hier met z’n gezellige vriendin en hondjes in een vrijstaande woning die ze flink onder handen nemen. Vanuit het westen overgewaaid naar Friesland en nog geen moment spijt gehad! Hobby’s? Nu geen tijd voor, maar weer een keer een rondje op de motor of met z’n boot de Friese meren op zou fijn zijn!

En op rechts, Chris van der Vegt (ja ja, familie van), 35 jaar oud en komt uit Kuinre. Samen met z’n lieve vriendin en dochter woont hij op een prachtplek aan de vijver. Zijn hobby’s? Voetbal, BBQ, en om/in huis klussen. Ja hij is handig met staal, maar ook in de keuken voor z’n barbeque-favorites! Daarnaast weet hij een vuurtje te blussen aangezien hij sinds kort is gestart bij de vrijwillige brandweer! Goed werk!

Oftewel; twee leuke knapen die met hun skills een mooie aanwinst zijn binnen ons bedrijf!
_____________________

Ook toe aan een nieuwe uitdaging in een jong, gedreven en gezellig team? We zijn nog op zoek naar een Monteur landbouwmechanisatie!

Bel of kom langs!

#evenvoorstellen #constructie #toppers #werkenbij #favandervegtbv #scherpenzeel