Nieuwe Amigo 40S afgeleverd in de Noord-Oost Polder

Vandaag hebben we een nieuwe Schuitemaker Amigo 40S afgeleverd aan Mts. van Ittersum te Rutten. Deze Amigo 40S is de grootste uit de Amigo serie. De wagen heeft een inhoud van 7 m³ en is voorzien van 2 walsen. Verder is de wagen voorzien van een weeginrichting, snelheidsregeling dwarsafvoerband, LED verlichting en extra snijmessen op … Lees verder »

Nieuwe AP kuilhapper afgeleverd

Deze week heeft Mts. van den Hengel te Kuinre een nieuwe AP Kuilhapper in gebruik genomen. Deze happer is pas gemaakt voor aan de onlangs aangeschafte JCB  TM320S Tele-lader en heeft een werkbreedte van 2.20 meter. Bedankt voor de gunning en veel werkplezier.

Nieuwe Giant V452T HD afgeleverd

Deze week hebben we een nieuwe Giant V452T HD afgeleverd in de Kuinderpolder. Deze Giant is uitgevoerd met: Extra brede banden Led verlichting Extra vierde functie Spatbordverbreders Euro aansluiting Tevens hebben we een: Pelikaanbak, Grondbak, Voerschuif en Erfschuif bijgeleverd. We danken de klant voor de gunning en wensen ze veel werkplezier met deze krachtpatser.

Gebruikte Giant shovel afgeleverd

Onlangs hebben we een jong gebruikte Giant shovel afgeleverd in Steenwijkerwold. Deze Giant D262S is een 26 pk shovel met een eigen gewicht van 1500 kg en heeft een hefvermogen van ongeveer 950 kg. We wensen ze veel werkplezier met deze multifunctionele machine.

Nieuwe Trioliet Masterkam afgeleverd

Jacob Schaap uit Luttelgeest heeft onlangs een nieuwe Trioliet Masterkam in gebruik genomen. Deze bak is uitgevoerd met dubbele losklep, weeginrichting en RVS bodem + schepplaat.

Jong gebruikte trekker voor de Heerlijkheid Kuunder

Onlangs heeft De Heerlijkheid Kuunder een jong gebruikte trekker in gebruik genomen. Deze trekker zal voornamelijk zijn dienst doen voor de mengwagen. Wij danken Pijlman voor de gunning en wensen ze veel werkplezier met deze trekker.

Winterbeurt 2017-2018

Het is weer tijd voor de winterbeurt actie! Onderhoud voor bijvoorbeeld uw: Trekker Hooibouwwerktuigen Voermengwagen Shovel Kijk op deze flyer voor meer informatie en vraag naar de voorwaarden.    

Opbouw Polderman te Kuinre

Voor loonbedrijf Polderman te Kuinre hebben wij een oprijwagen gebouwd. Deze complete carrosserie is in eigen huis getekend en gebouwd. Een speciale wens was het maken van een speciale verdieping achterin de vloer voor de giek van de kraan, om zo een laag mogelijke transporthoogte te behouden. Veel werkplezier met deze opbouw.  

Opnieuw een Valtra voor Loonbedrijf van Kalteren

Opnieuw een Valtra voor Loonbedrijf van Kalteren. De keuze is gevallen op een T214Active. Deze trekker heeft een vermogen van 230 PK en is verder uitgevoerd met een 5 traps powershift, zware fronthef (5100 kg), geveerde cabine, luchtgeveerde vooras en grote banden. Dit is niet de eerste Valtra voor van Kalteren. Eerder schafte het loonbedrijf … Lees verder »