Vicon Extra 632T Farmer afgeleverd

Deze week heeft Mts. Meuleman de nieuwe Vicon Extra 632T Farmer opgehaald. Deze achtermaaier is voorzien van kunststof vingers en klapt in transportstand 125 graden omhoog. Samen met zijn Vicon frontmaaier maakt dit een mooie combinatie. Veel werkplezier met deze maaier!

Krone hark afgeleverd in de NOP

We zijn druk bezig de nieuwe hooibouw machines van het seizoen klaar te maken en uit te leveren. Eind vorige week heeft combinatie Kranenburg / vd. Wal te Creil hun nieuwe Krone Swadro TC 760 opgehaald. Deze hark heeft een werkbreedte van 6.80 m – 7.60 m. De werkbreedte kan bij deze hark handmatig versteld … Lees verder »

Duport PTW9000 afgeleverd

Pracht van een occasion afgeleverd! Afgelopen week mochten we deze Duport PTW9000 Farmerline afleveren. Deze tank uit 2013 blinkt, mede door zijn bediening, uit in eenvoud. De tank is uitgevoerd met: Snijfilter, Extra zij-aansluiting, ZF-vertragingskast en Volgorde ventiel. Achter de tank hangt een Duport ALL TRACK Farmer 5.20 bemester. Mede door zijn zéér lage eigen … Lees verder »

Het voorjaar komt eraan!

Afgelopen tijd hebben we weer verschillende Einböck wiedeggen afgeleverd. Met een wiedeg kunnen onkruidgewassen in de zode gemakkelijk verwijdert worden. Tevens is het een goede voorbereiding voor het doorzaaien van een grasperceel. Deze zaaimachines kunnen eventueel ook achteraf opgebouwd worden. Ook interesse in een wiedeg? Wees er dan snel bij om nog voor het seizoen … Lees verder »

(OP)Nieuw onder de aandacht

(OP)Nieuw onder de aandacht! Dibo is een Nederlandse producent van reinigingsmachines. De producten zijn van degelijke kwaliteit en uiterst geschikt voor de professionele als industriele markt. BIJ DiBO HOGEDRUKREINIGERS ZIJN UW NORMEN DiBO-NORMEN: Ongekende kracht en prestaties in alle mogelijke werkomstandigheden Ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid Zeer lange levensduur Onderhoudsvriendelijk Verbazende wendbaarheid gecombineerd met een zeer robuust karakter Uitgebreid assortiment Omdat uw reinigingsuitdagingen groot … Lees verder »

Opnieuw een Giant shovel afgeleverd

Onlangs hebben we weer een Giant shovel mogen afleveren. Deze D337T HD gaat zijn werk doen in de Kuinderpolder. Eenmaal na een demonstratie, wordt deze shovel al snel een vaste waarde op elke veehouderij. Ook interesse in een Giant? Wij hebben doorlopend meerdere shovel op voorraad staan. Neem contact op voor de demo-mogelijkheden. Wij wensen … Lees verder »

Nieuwe Valtra voor Gemeente Heerenveen

Onlangs hebben we een nieuwe Valtra N124Hitech mogen leveren aan Gemeente Heerenveen. Deze trekker heeft een vermogen van 125 PK en zal onder andere gebruikt gaan worden voor: Transportwerkzaamheden, Hout versnipperen, Winterdienst, De klepelmaaier en is uitgevoerd met een DIN plaat voor onder andere de sneeuwploeg. Deze aanschaf is tot stand gekomen door middel van … Lees verder »

Nieuwe Kuhn Mengwagen voor Rypkema te Kuinre

Onlangs hebben we een nieuwe Kuhn Mengwagen mogen leveren aan Rypkema te Kuinre. Deze wagen heeft een inhoud van 24m³ en is voorzien van de nieuwe type RVS HD mengvijzels, reductiekast, 3 losdeuren, magneet op de vijzel  . De keuze is op deze Kuhn gevallen mede door de lage bouw van deze grote wagen. We … Lees verder »

Valtra 8150 voor De Vries – Kuinre

Enig tijd geleden hebben we een plaatje van een Valtra 8150 mogen afleveren aan Mts. de Vries te Kuinre. Deze klassieker is compleet nagekeken en opnieuw in de verf gezet. Met nog geen 5000 uur op de teller kan deze trekker nog jaren mee. Bedankt voor de gunning en veel werkplezier met de trekker.