Tuin & park

Bij ons kunt u ook terecht voor aankoop, onderhoud en reparatie van uw John Deere tuin en parkmachines. Als u kiest voor een John Deere, investeert u in een product waar u jarenlang plezier, gemak en resultaat van zult hebben.

John Deere

John Deere is een onderdeel van Deere & Company, de wereldleider in het leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van hen die verbonden zijn aan het land. Sinds 1837, heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd.

De oorspronkelijke waarden van John Deere, even sterk als altijd:

  • Integriteit
  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Innovatie

Uit voorraad leverbaar

VRAAG NAAR DE ACTIE PRIJZEN EN KORTINGEN OP DE OVERJARIGE MODELLEN EN OVERIGE VOORRAAD

John Deere R40
r40
John Deere R43
r43
John Deere JS63VC
JS63VC
John Deere X125
X125
John Deere X155R
John Deere X300
X300

Nieuws

Jubileumshow April Afgelast!

Omwille van alle maatregelen die er getroffen worden i.v.m. het Corona Virus zijn wij genoodzaakt om de Jubileumshow van April af te gelasten.  

Nieuwe Giant D337THD afgeleverd

Onlangs hebben we een nieuwe Giant D337THD afgeleverd in Nijeholtwolde. Deze shovel heeft een 33 pk Kubota motor en is voorzien van een volledig dichte cabine die is uitgevoerd met een kachel en een radio. Daarnaast heeft de shovel verkeersverlichting en brede banden. In combinatie met palletlepels, puinbak met inlegvel, rubberschuif en bak met bovenklem … Lees verder »

Giant V452T HD afgeleverd

Onlangs hebben we een nieuwe Giant V452THD afgeleverd in Scheerwolde. Deze shovel is uitgevoerd met euro aansluiting en brede banden.   Veel succes ermee!