Tuin & park

Bij ons kunt u ook terecht voor aankoop, onderhoud en reparatie van uw John Deere tuin en parkmachines. Als u kiest voor een John Deere, investeert u in een product waar u jarenlang plezier, gemak en resultaat van zult hebben.

John Deere

John Deere is een onderdeel van Deere & Company, de wereldleider in het leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van hen die verbonden zijn aan het land. Sinds 1837, heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd.

De oorspronkelijke waarden van John Deere, even sterk als altijd:

  • Integriteit
  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Innovatie

Uit voorraad leverbaar

VRAAG NAAR DE ACTIE PRIJZEN EN KORTINGEN OP DE OVERJARIGE MODELLEN EN OVERIGE VOORRAAD

John Deere R40
r40
John Deere R43
r43
John Deere JS63VC
JS63VC
John Deere X125
X125
John Deere X155R
John Deere X300
X300

Nieuws

Winteractie 2019-2020

Het is weer tijd voor onderhoud!

Giant D337THD afgeleverd in de Kuinderpolder

Onlangs hebben we een nieuwe Giant D337THD afgeleverd in de Kuinderpolder. Deze Giant is speciaal naar klantwens in het zwart en met afwijkende aanspan geleverd, zo kon er gebruik worden gemaakt van de reeds aanwezige hulpstukken. Verder heeft de shovel brede bandjes en heeft hij een hoog/laag schakeling. Bedankt voor de gunning en veel succes … Lees verder »

Winterbeurt 2018-2019

Het is weer tijd voor de winterbeurt actie! Onderhoud voor bijvoorbeeld uw: Trekker Hooibouwwerktuigen Voermengwagen Shovel Kijk op deze flyer voor meer informatie en vraag naar de voorwaarden.