John Deere 6145R afgeleverd

Aan Mts. Rijpkema te Oldeholtwolde hebben we een jonge John Deere 6145R mogen afleveren. De compleet uitgevoerde trekker is uitgevoerd met: o.a. Front-hef + PTO en voorlader. Veel werkplezier met deze trekker!

John Deere 6105R afgeleverd

Onlangs hebben we een jong gebruikte John Deere 6105R mogen afleveren aan Mts. Witteveen te Oldetrijne. Deze trekker is uitgevoerd met een nieuwe Quicke Q6m voorlader. Veel werkplezier met deze trekker!

Schuitemaker Amigo 40S

Aan Flapper te Nijelamer hebben we een nieuwe Schuitemaker Amigo 40S mogen afleveren. De reeds aanwezige voerdoseerwagen had te weinig laadvermogen. De Amigo is te leveren in verschillende typen: 20S (3.5 m³), 30W (5 m³) en 40 S (7 m³). Schuitemaker Amigo eigenschappen: Schuitemaker patent: Unieke wals-ruif combinatie, Unieke combinatie in de freeswals en open … Lees verder »

Nieuwe Valtra N134A afgeleverd

Onlangs hebben we een nieuwe Valtra mogen afleveren in Veenhuizen. De keuze viel op een Valtra N134Active mede door zijn vermogen met hoge koppel, korte draaicirkel en zeer veel zichtruimte. Vooral met het gebruik van de voorlader vallen: het grote voorraam, groothoek ruitenwisser en de glazen dakluik positief op. De voorbanden zijn van het merk … Lees verder »

Nieuwe Trioliet Solomix 3 afgeleverd

Onlangs hebben we een nieuwe Trioliet Solomix 3 uitgeleverd aan Mts. Samsom te Sonnega. Deze mengwagen heeft een inhoud van 30 m³ en is uitgevoerd met 3 vijzels. Verder heeft de wagen: 3 loskleppen achter Weegsysteem Long Life vijzels Magneet op de vijzel Tandem onderstel Wij danken de klant voor de gunning en wensen ze … Lees verder »

Redrock kuilhapper afgeleverd

Mts. Smink te Oldetrijne heeft een Telegator 200-100 in gebruik genomen. Deze happers uit de Telegator serie zijn uitermate geschikt voor gebruik met shovels en teleschoopladers.

Redrock mestpomp

Onlangs hebben we een nieuwe Redrock mestpomp afgeleverd aan de Vries uit Nijeholtwolde. De Redrock Mestpompen kenmerken zich door een aantal opvallende zaken: de enorme capaciteit, de eenvoudige maar zeer degelijke en duurzame constructie en de onderhoudsarme werking. Alle mestpomp modellen zijn geschikt voor het rondpompen, mixen en overpompen van drijfmest. Veel succes met de … Lees verder »

Winterbeurt T&P

Vergeet ook uw winterbeurt voor de gazonmaaier niet. Neem contact op met onze vestiging in Sonnego.

Noordelijke Primeur: Nieuwe Krone opraapwagen voor Knol

Afgelopen week hebben we een noordelijke primeur mogen afleveren, dit keer aan de familie Knol. 3 generaties Knol nam op de 87ste verjaardag van W. Knol de nieuwe Krone opraapdoseerwagen in gebruik. Dit is voor Knol de 4rde Krone opraapwagen op rij. Dit keer is de keuze gevallen voor een Krone MX370 GD. Dit is … Lees verder »

Vaderdagcadeau voor Ensing

Dit is pas een echt vaderdagcadeau! Net afgeleverd bij familie Ensing in Kuinre. De familie Ensing kan voortaan zorgeloos het gazon maaien met behulp van de John Deere X155R Veel maaiplezier gewenst!